High Risk website blocked from the forum - Betta Fish and Betta Fish Care
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 01:26 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,651
Unhappy High Risk website blocked from the forum

Lately, as Ive searched around the forum, my virus blocker's been alerting me that a "High Risk website" has been found on this site via google analytics, with various MAL/HTML GEN-A's as well as other .gens coming from it.

I usually dont get this, and was wondering if other members have? Its not the forum's fault, its something google's doing.

It does this every single time I refresh a page or go on a new one on this site.

And should I tell the Admin? :O
PewPewPew is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 01:33 AM
Member
 
metalbetta's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Lincoln, NE
Posts: 1,353
There was one time that Norton notified me of something trying to attack the computer from this website... I'd say something to the admin.

~Madi
4 Males
Winston~ Damian~ Twitch ~ Evans
1 Female
Mini-Fish
metalbetta is offline  
post #3 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 01:39 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,651
I think I will.
PewPewPew is offline  
post #4 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 01:47 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,651
Sent. I hope it gets fixed. Sometimes this happens, I just dont want anyone without good protection maybe getting hurt by whatever this thing is :/
PewPewPew is offline  
post #5 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 07:05 AM
Member
 
Burd's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 516
I hope the admins can do something about it, being that it's coming from google advertising. If you catch it again, you might consider reporting it directly to google. I'm sure they don't want ads on their network that are malware.


Burd is offline  
post #6 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 08:06 AM
Member
 
Wyvern's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Cape Town, South Africa
Posts: 295
Just get 2 programmes - spybot and malwarebytes. There is a small chance that its malware or adware that your pc is picking up. Those are small downloads and they work wonders for picking up malware. I even use malwarebytes to remove viruses from friends pc's who doesnt have anti virus installed. Remember all antivirus software lets thru something. I run my antivirus constantly and still spybot and malwarebytes have found stuff on my pc.
Wyvern is offline  
post #7 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 10:13 AM
Member
 
1fish2fish's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Savannah, GA
Posts: 5,904
Do you have adblock installed? (If you use firefox). That's helped me on other forums.

On my dog forum once we kept getting loads of malicious software coming through google ads... at one point they had to take the whole site down for a couple weeks to fix everything.

If you see it again navigate away from the page quickly and also make sure your anti-virus and anti-spyware software is all up to date.

*Be smart.. Do your research!!*[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

1fish2fish is offline  
post #8 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 10:27 AM
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Location: Central Texas
Posts: 27,607
I've gotten a few alerts, too but not lately. Pew, I think it was a good idea to notify Admin about it.
dramaqueen is offline  
post #9 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 06:05 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,651
I did! :D Mike (Admin) let me know that it's actually my virus protection, Sophos, derped out and began to accidentally and mistakenly perceive a non-virus as a virus.

Silly sophos. They posted about it today on their Site, and its fixed! :D

Thank you, Admins :B
PewPewPew is offline  
post #10 of 14 (permalink) Old 06-10-2011, 06:43 PM
Member
 
frogipoi's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: ....
Posts: 1,085
It is fixed? Thats good. I just got back to the site of about 6 months of silence. I didn't want to get a virus. Or my computer yell at me. Go admin!

Hello, it's Frogipoi. If you need any help, fonts, or pixel bettas, please PM me. Thank you and good day.
frogipoi is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Betta Fish and Betta Fish Care forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome