Betta Fish Care  
Go Back   Betta Fish and Betta Fish Care > Betta Chat
Check out the eBook Betta Fish Care Made Easy
betta fish
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-16-2012, 11:56 PM   #1 
Wink
New Member
 
Wink's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
How do I edit my aquariums?

Sorry if this is the wrong place to put this, but how do I edit my aquariums? I started to fill one out, but I would like to edit it and add pictures. I can't for the life of me figure out how to do so. I also wanted to add pictures of my 37 gallon, but I don't see the option?

This is what I'm referring to:
http://www.fishtanks.net/fishtank.php?fishtank=5577

Can anyone help?
Wink is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 12:10 AM   #2 
Twilight Storm
Member
 
Twilight Storm's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Midwest, USA
You should be able to click on the aquariums tab by/in your avatar When you click that it has a link to "your tanks". When you click that it will let you load your tanks.

Your user CP also has a listing (to the left) of all your current albums.

Hope this helps, if not, i'm sorry, I mainly log in through bettafish rather then tropicalfishkeeping.
Twilight Storm is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 12:13 AM   #3 
Wink
New Member
 
Wink's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Thanks for the reply. I did that the first time and that's how I was able to put the information in. However, when I click it now it takes me to the page, but I'm not able to edit it or add to it anyway.
Wink is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 07:23 AM   #4 
Twilight Storm
Member
 
Twilight Storm's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Midwest, USA
hmm PM one of the moderators. They would know if you still don't get replies. I thought they would show up in your user CP. Sorry I couldn't help
Twilight Storm is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 03:21 AM   #5 
thekoimaiden
Member
 
thekoimaiden's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Virginia, USA
I think you can only edit your tanks if you log in through TropicalFishkeeping.com. I've never seen the "Aquarium Log" button in bettafish.com. But on the TFK website you'll see it on the top bar between tropical fish profiles and Aquarium Chat.
thekoimaiden is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 04:50 PM   #6 
Shadyr
Member
 
Shadyr's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Georgia
You have to do it through tropicalfishkeeping.com. I blundered around blindly in their interface for a while and finally figured it out. And now I don't remember how I did it ~.^
Shadyr is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 05:12 PM   #7 
Aus
Member
 
Aus's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Australia!
Sorry.. silly me.. but I read this thread title and saw myself standing in front of my fish tank..

"Hm. I wonder what Cleo would look like as a giant HM dragonscale."

*hits edit button*
Aus is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 09:52 PM   #8 
Wink
New Member
 
Wink's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Thanks for the help, Shadry! I'll try to figure it out.

Aus, lol. That would be awesome!
Wink is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2012, 12:15 AM   #9 
Wink
New Member
 
Wink's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Thanks for all the help, I finally figured it out!
Wink is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2012, 12:34 AM   #10 
thekoimaiden
Member
 
thekoimaiden's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Virginia, USA
Awesome! Your tanks look great. It's a shame that feature isn't available through bettafish.com. I love being able to see what everyone's tanks look like.
thekoimaiden is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.