Can't view thumbnail images? - Betta Fish and Betta Fish Care
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 18 (permalink) Old 06-19-2016, 11:40 AM Thread Starter
New Member
 
Happy Peanut's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: USA
Posts: 45
Can't view thumbnail images?

So first of all, let me say that I love the new website! Overall, it's been easy to use, and the layout is great! Unfortunately, I now am having problems viewing thumbnail images that are attached to various posts. I never had this problem on the old site, and could easily click on thumbnails to view the full sized image. Now whenever I click on a thumbnail, the whole screen turns gray and freezes up, and then I either have to hit "back" or "refresh" on my browser to unfreeze the screen. I tried turning off the "pop-up blocker" in my "Tools," and that did not fix the problem. For technical info, I have a PC, and my browser is Internet Explorer 11.


Hope someone can help me with this--viewing other member's photos is one of my favorite aspects of bettafish.com!

Current fish: |Happy|

In loving memory of Orchid, Vulcan, Feathers, Snape, Rollo, Vincenza, Banzai, Ragnar, Ruger, and Sluggo.
Happy Peanut is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 18 (permalink) Old 06-19-2016, 01:12 PM
Member
 
Aluyasha's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Idaho
Posts: 2,013
I am having the same problem though some thumbnails I can see, not sure why. I just assumed it was Firefox because it has been a disaster lately.

Bettas - Giovanni (HM), Burly (HMPK Giant).
Aluyasha is offline  
post #3 of 18 (permalink) Old 06-21-2016, 03:53 PM
Administrator
 
Admin_Yungster's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,141
Hi there,

Can you provide me with links to threads where this is happening to you so that when we test on our end, we can use the same threads?

Thanks,
Yung
Quote:
Originally Posted by Happy Peanut View Post
So first of all, let me say that I love the new website! Overall, it's been easy to use, and the layout is great! Unfortunately, I now am having problems viewing thumbnail images that are attached to various posts. I never had this problem on the old site, and could easily click on thumbnails to view the full sized image. Now whenever I click on a thumbnail, the whole screen turns gray and freezes up, and then I either have to hit "back" or "refresh" on my browser to unfreeze the screen. I tried turning off the "pop-up blocker" in my "Tools," and that did not fix the problem. For technical info, I have a PC, and my browser is Internet Explorer 11.


Hope someone can help me with this--viewing other member's photos is one of my favorite aspects of bettafish.com!
Admin_Yungster is offline  
 
post #4 of 18 (permalink) Old 06-22-2016, 09:07 PM
Member
 
kitkat67's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: New York
Posts: 1,700
Aquarium
It's probably the pictures that were upload BU (Before Update). None of the thumbnail pics survived to my dismay.

meow ^~^
kitkat67 is offline  
post #5 of 18 (permalink) Old 04-15-2017, 10:55 AM
New Member
 
LyzaJane013's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 4
im having this problem now too. not sure if theres anyhting im doing wrong but would definitely appreciate the help and feedback for resolving this issue

10 gallon tank, with divider and live plants:

Neptune; halfmoon male
Triton; crowntail male

10 gallon tank with live plants:

Aphrodite; halfmoon female
Athena; crowntail female
Priscilla; Veiltail femlae
The three amigos: Huey, Duey and Louie; zebra danios
LyzaJane013 is offline  
post #6 of 18 (permalink) Old 04-15-2017, 11:53 AM
New Member
 
LyzaJane013's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 4
Possible workaround/cause of issue of thumbnails

After doing some research and troubleshooting it appears that images are not showing only after I login. If I am viewing the page as a guest, the images will load. If I log in, they stop loading. if I log out (and the page is public) then the images will load again. if the page is not public and forces me to login, then the images do not show. I tried this with clearing browsing data and with not clearing data and the results are the same.

10 gallon tank, with divider and live plants:

Neptune; halfmoon male
Triton; crowntail male

10 gallon tank with live plants:

Aphrodite; halfmoon female
Athena; crowntail female
Priscilla; Veiltail femlae
The three amigos: Huey, Duey and Louie; zebra danios
LyzaJane013 is offline  
post #7 of 18 (permalink) Old 04-15-2017, 12:23 PM
Member
 
Tourmaline's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Mahopac, New York
Posts: 1,983
I'm having the same issue, I also cannot press any of the tools (italics, bold, attach, etc) on the 'Go Advanced' reply screen. I have tried reinstalling the browser, using different browsers, logging in and out again, and using different devices with no luck.

"Attached thumbnails" are always blank for me the last few days.


Check out my journal - SIP to all of the Bettas I've lost
Tourmaline is offline  
post #8 of 18 (permalink) Old 04-15-2017, 12:33 PM
Member
 
moodynarwhal's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: My house
Posts: 937
I know RusselTheShihTzu is trying to get a hold of the administrators, don't know how well that's going. Chatbox also seems to be messed up.


Meet me and my fish in my (somewhat neglected) journal:


https://www.bettafish.com/144-journa...s-journal.html


Custom Crochet/Amigurumi bettas for sale! Black Friday/Cyber Monday $5 dollars off!


https://www.bettafish.com/140-betta-...ml#post7762674
moodynarwhal is offline  
post #9 of 18 (permalink) Old 04-15-2017, 05:44 PM
Member
 
jxssa's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Tacoma, WA.
Posts: 64
Came here to add that thumbnails and quick reply are also down for me as well. Tried viewing on Chrome and Safari.

China. Paris. Hecate.
Hydra. Louis.

♥/. Bee. Asahi.
jxssa is offline  
post #10 of 18 (permalink) Old 04-16-2017, 02:15 PM
Member
 
appleandpebble's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Belgium
Posts: 206
Quote:
Originally Posted by jxssa View Post
Came here to add that thumbnails and quick reply are also down for me as well. Tried viewing on Chrome and Safari.
Same here I use chrome and cannot see any pictures ;(

Check out the weekly adventures of Apple the Betta

˚ ˚ ˚Click here!˚ ˚ ˚
appleandpebble is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Betta Fish and Betta Fish Care forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome