Betta Fish and Betta Fish Care - Reply to Topic
Thread: Posting pictures from Android phone? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Betta Fish and Betta Fish Care forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-03-2019 10:36 PM
Phish Head TY 🤪
08-02-2019 05:39 PM
indjo Glad you finally worked it out.
08-02-2019 03:04 PM
Phish Head
I did it!

Just for yucks I closed all browser tabs and rebooted.

Started from scratch and this time the advanced toolbar
appeared and I was able to post a couple of images YaY!


Just goes to show when in doubt reboot. ;)
08-02-2019 02:15 PM
Phish Head So.... I went to "full view", then "advanced view" or whatever that option is, but the "advanced" toolbar isn't showing up.

Not sure. what's going on maybe I'll reboot the phone and try again. If all else fails I'll ask a developer friend as I've never had trouble with the phone it's the newest Pixel 3 and mind blowingly intuitive for an Android 😉

Meanwhile when I get to my clunky PC I'll post from there but it's so s-l-o-w compared to the mobile. Probably running Firefox isn't helping, but I like the open source software.

Forgot to mention the Pixel 3 has zero bells and whistles it's like a clean slate (compared to a Galaxy for example) so maybe I have to program something but it's weird bcs I've never had a problem like this in years of Android use but I feel like a retard at this point 😱
08-02-2019 01:24 PM
Phish Head @indjo this is GOLD. THANK YOU MUCH for taking the time to post this tutorial it's exactly what I needed. I didn't realize the site doesn't support mobile (or at least Android) so I wasn't going to "full view" which is really the desktop version.
Now what you were saying before makes perfect sense!
Again I really appreciate your clarification 🌷

Have a wonderful day 😀🌈🐠
07-30-2019 03:01 AM
indjo
Quote:
Originally Posted by Phish Head View Post
I'm going to have to try from a desktop. I clicked on the box, then the quotation marks , then the paper clip - still nothing 😱
I am using "Full view" (not mobile) version on an android phone. This is what I see when replying

Attachment 964506

Click "go advanced". This is what you should see

Attachment 964508

Click on the paper clip (not arrow). This should open a new tab - uploading page

Attachment 964510

If you want to upload from phone's storage, click "choose file" then upload. You can upload one by one or choose a number of pictures then upload at once.

When you quote a post, you will have the same options as "go advance"
07-29-2019 01:23 PM
Phish Head I'm going to have to try from a desktop. I clicked on the box, then the quotation marks , then the paper clip - still nothing 😱
07-23-2019 08:14 PM
DaceyJ
Quote:
Originally Posted by Phish Head View Post
Thanks to both of you - I couldn't reply individually- maybe that's the next question LoL. @indjo your betta looks similar to mine! Again thanks for the detailed info. I did click on the paperclip but wasn't in "advanced" so maybe that's why nothing happened.
To reply to an individual post, check the box in the top right corner of the reply you want to respond to. Then you will see quotation marks near the top of the screen. Select that. Easy peasy. Looking forward to seeing you around the forum & welcome!
07-23-2019 10:44 AM
Phish Head Thanks to both of you - I couldn't reply individually- maybe that's the next question LoL. @indjo your betta looks similar to mine! Again thanks for the detailed info. I did click on the paperclip but wasn't in "advanced" so maybe that's why nothing happened.
07-22-2019 10:52 PM
DaceyJ I use an Android phone to post, and have found that I can only attach one picture at a time if you aren't using a url. Instead of selecting multiple pics in one go, you may have to attach them one at a time by repeating the action. Your experience may be different, I think my image sizes are just too large.
Just thought it might help if you find yourself selecting multiple pictures and only ending up with one thumbnail.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome