Betta Fish Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
214 Posts
Discussion Starter #1
Hi I'm new here and just tried to attach an image from my Android (Pixel 3) but no luck Any help appreciated - thanks.
 

·
Super Moderator
Joined
·
5,866 Posts
Below the reply box, choose "go advanced". This will give you more options on the reply box. Click the paper clip icon - should open uploading box. You can either upload from your phone or from an URL. After uploaded, return to reply box and click down arrow beside the paper clip and choose the picture you wish to post (if you uploaded more than one picture)
 

·
Registered
Joined
·
107 Posts
I use an Android phone to post, and have found that I can only attach one picture at a time if you aren't using a url. Instead of selecting multiple pics in one go, you may have to attach them one at a time by repeating the action. Your experience may be different, I think my image sizes are just too large.
Just thought it might help if you find yourself selecting multiple pictures and only ending up with one thumbnail.
 

·
Registered
Joined
·
214 Posts
Discussion Starter #4
Thanks to both of you - I couldn't reply individually- maybe that's the next question LoL. @indjo your betta looks similar to mine! Again thanks for the detailed info. I did click on the paperclip but wasn't in "advanced" so maybe that's why nothing happened.
 

·
Registered
Joined
·
107 Posts
Thanks to both of you - I couldn't reply individually- maybe that's the next question LoL. @indjo your betta looks similar to mine! Again thanks for the detailed info. I did click on the paperclip but wasn't in "advanced" so maybe that's why nothing happened.
To reply to an individual post, check the box in the top right corner of the reply you want to respond to. Then you will see quotation marks near the top of the screen. Select that. Easy peasy. Looking forward to seeing you around the forum & welcome!
 

·
Registered
Joined
·
214 Posts
Discussion Starter #6
I'm going to have to try from a desktop. I clicked on the box, then the quotation marks , then the paper clip - still nothing 😱
 

·
Super Moderator
Joined
·
5,866 Posts
I'm going to have to try from a desktop. I clicked on the box, then the quotation marks , then the paper clip - still nothing 😱
I am using "Full view" (not mobile) version on an android phone. This is what I see when replying

IMG_20190730_124909.jpg

Click "go advanced". This is what you should see

Screenshot_2019-07-30-13-05-44-85.jpg

Click on the paper clip (not arrow). This should open a new tab - uploading page

Screenshot_2019-07-30-12-49-44-12.jpg

If you want to upload from phone's storage, click "choose file" then upload. You can upload one by one or choose a number of pictures then upload at once.

When you quote a post, you will have the same options as "go advance"
 

·
Registered
Joined
·
214 Posts
Discussion Starter #8
@indjo this is GOLD. THANK YOU MUCH for taking the time to post this tutorial it's exactly what I needed. I didn't realize the site doesn't support mobile (or at least Android) so I wasn't going to "full view" which is really the desktop version.
Now what you were saying before makes perfect sense!
Again I really appreciate your clarification 🌷

Have a wonderful day 😀🌈🐠
 

·
Registered
Joined
·
214 Posts
Discussion Starter #9
So.... I went to "full view", then "advanced view" or whatever that option is, but the "advanced" toolbar isn't showing up.

Not sure. what's going on maybe I'll reboot the phone and try again. If all else fails I'll ask a developer friend as I've never had trouble with the phone it's the newest Pixel 3 and mind blowingly intuitive for an Android 😉

Meanwhile when I get to my clunky PC I'll post from there but it's so s-l-o-w compared to the mobile. Probably running Firefox isn't helping, but I like the open source software.

Forgot to mention the Pixel 3 has zero bells and whistles it's like a clean slate (compared to a Galaxy for example) so maybe I have to program something but it's weird bcs I've never had a problem like this in years of Android use but I feel like a retard at this point 😱
 

·
Registered
Joined
·
214 Posts
Discussion Starter #10
I did it!

Just for yucks I closed all browser tabs and rebooted.

Started from scratch and this time the advanced toolbar
appeared and I was able to post a couple of images YaY!


Just goes to show when in doubt reboot. ;)
 
1 - 12 of 12 Posts
Top